Domen på Grautaneset
Domen på Grautaneset

Domen på Grautaneset

Man skal kose seg når man er på Grautaneset

Domen har et gulvareal på 23 kvadratmeter med sjøutsikt gjennom de store frontglassene. Inne i domen er det plassert dobbeltseng og sittegruppe, og man har tilgang på kjøkken med kjøleskap og gassovn. Domen er plassert på en stor platt. Det er også toalettmodul med dusj og toalett. Badestamp finner du utenfor, og her er det mulig å kose seg til langt utover kvelden!

Domen er i utgangspunktet beregnet for to voksne, men vi har også to ekstra sammenleggbare senger om man ønsker å ta med seg barn eller man er en vennegjeng. Hund kan man om ønskelig også ta med, men den kan ikke oppholde seg inne i domen. Det beste alternativet for hunden er Veiset Hunde- og Kattepensjonat som ligger 10 minutter unna med bil.

Ved ankomst finner dere mat i kjøleskapet, og en flaske vin.
Noen velger også å ta med seg egen mat og drikke, og noen handler på butikken et kvarters kjøretur unna. Kanskje spiser dere fisk dere har fanget selv? Maten tilberedes selv på grill eller gassovn.

Mat/drikke som er inkludert i prisen:

  • Ei flaske vin
  • Brød m/pålegg
  • Grillmat (pølser, koteletter)
  • Poteter
  • Egg
  • Bacon

Badestampen er fylt opp med vann ved ankomst. Vi fyrer den også opp før dere kommer.

Fiskeutstyr er det på stedet, men ta gjerne med eget utstyr hvis du ønsker. Det finnes en liten jolle nede ved sjøen som kan brukes. Om man ønsker å låne større båt for å dra på lengre turer, så kan vi formidle kontakt med Gullstein feriesenter.

På videoen ovenfor kan du følge skogsstien ned mot domen på Grautaneset. Ved ankomst får gjestene sin egen parkeringsplass, stien ned mot Grautaneset er ca 300 meter.