Omtaler
Omtaler

Omtaler

 • positive review  Et unik sted hvis du ønsker å senke skuldrene og leve i nuet! En magisk opplevelse helt fra turen starter oppe ved stien og nedover til du møter dette fantastiske stedet. Vakker utsikt over hele sundet og mot Smøla. Tenk å få legge seg i gode senger med utsikt rett på Karslvogna... Tusen takk til et flott vertskap som gir topp service hele veien!

  Esther Fagerlie Avatar Esther Fagerlie
  28/09/2021

  positive review  Hele opplevelsen! Stedet, utsikten, badestampen, den luksuriøse følelsen du får når du går inn i globen. Dette må bare oppleves!

  Annelise Melhus Avatar Annelise Melhus
  22/08/2021

  positive review  Flott plass hvor man kan nyte fred og ro eller fisking fra bergene nedenfor. Ønsker man en mer aktiv ferie så er fjellene rett i nærheten så her er det mange muligheter. Flott å sitte i badestampen og nyte nesten total stillhet😊 og se utover Solemsundet😊

  Helge Sveggen Avatar Helge Sveggen
  01/08/2021

  positive review  En unik opplevelse 👌🏻 Flere har godt av å komme dit, finne ro og ta livet med ro og bare nyte øyeblikket.

  Eli Anne Tømmervåg Avatar Eli Anne Tømmervåg
  01/08/2021

  positive review  Fantastisk plass! Alt var perfekt😍 10/10

  Paulina Moscinska Avatar Paulina Moscinska
  11/07/2021

  positive review  Flott og spesiell overnatting. Nydelig pynta og en fantastisk utsikt. Anbefales. Har ikke sovet så godt på lenge 😊 Vi takker vertskapet for god servise 🌸🙂.

  Rita Katrine Lien Avatar Rita Katrine Lien
  30/06/2021
 • positive review  Flott plass og utsikt, i nydelige omgivelser👍😉

  Grete Rønningen Avatar Grete Rønningen
  10/06/2021

  positive review  Fantastisk beliggenhet, nydelig sted hvor alt ligger til rette for ro og avslapning, samt magiske naturopplevelser. Hyggelig vertskap. Anbefales på det varmeste.

  Camilla Høvik Avatar Camilla Høvik
  30/05/2021

  positive review  Fantastisk perle☀️💙☀️Anbefales🙏🏼

  Vibeke Fagereng Gustad Avatar Vibeke Fagereng Gustad
  26/05/2021

  positive review  Nydelig utsikt, god service, og har virkelig stor kosa mæ sammen med min kjære mor! Har virkelig fått ladet batteri i kroppen og senket skuldrene! Anbefales på det sterkeste å ta en overnatting her i det fri 🥰🥰

  Bente Kjørsvik Avatar Bente Kjørsvik
  26/05/2021

  positive review  Vi var så heldige å være årets første gjester på selveste Grautaneset 🤗 For en minnerik opplevelse, ikke vanskelig å se at her ligger det mange timer med jobb og forberedelser bak. Dette var en unik perle som vi anbefaler på det sterkeste. Fiskelykka slo inn, tur i den fine naturen og ikke minst bare å sitte å nyte stillheten og upåklagelige utsikta. Helt magisk! Det lille ekstra var nok også at vertene var ekstra serviceinnstilte! Vi kommer garantert tilbake - Hilsen Kirsti og Marius.

  Kirsti Junge Hansen Avatar Kirsti Junge Hansen
  08/05/2021

  positive review  Fantastisk flott plass, anbefales på det sterkeste 👍

  Geir Ove Larsen Avatar Geir Ove Larsen
  27/09/2020
 • positive review  En fantastisk fin plass. Anbefales på det sterkeste. Er du i tvil? book nå! Fantastisk service. Veninna mi fikk migrene og ingen av oss hadde smertestillende tilgjengelig. Verten kom med paracet på 15 min. Nydelig utsikt og helt fantastisk å legge seg ned i stampen.

  Mali Ranum Grande Avatar Mali Ranum Grande
  27/08/2020

  positive review  fantastisk plass, anbefaler på det sterkeste 🥰

  Line Frances Edøy Avatar Line Frances Edøy
  26/08/2020

  positive review  En fantastisk sted. Og for en service. Vi kommer helt klart tilbake😃 Hilde og Eirik fra moss

  Hilde Aase Avatar Hilde Aase
  25/08/2020

  positive review  Kjempe flott plass med muligheter både for fjelltur, fiske og soling på svaberg ☀️ Nydelig utsikt og solnedgang. Gode fasiliteter for å lage mat og godt lagt tilrette for kos og avslapping 😊. Tusen takk for oss - vi kommer gjerne igjen!

  Marianne Frøland Avatar Marianne Frøland
  22/08/2020

  positive review  For en fantastisk plass! 😊 Unik beliggenhet, badestamp, utsikt, gode senger, super service og alt man trenger. Bare å nyte 🥰 Selv uten spektakulære solnedganger er denne plassen til å miste pusten av 😊 Her kan man virkelig lade batteriene og få masse energi. Og veldig gøy å låne båt og fiskestang og få masse (store) fisk. 😉 takk for oss. Det var en superfin plass og vi kommer gjerne igjen!

  Siv Rudiløkken Smith Avatar Siv Rudiløkken Smith
  14/08/2020

  positive review  Dersom man skal prøve glamping er Grautaneset absolutt verdt et besøk! Nydelig utsikt, lav puls, ro og fred i sjela. Frister til gjentagelse. Takk for oss!

  Tone Hannisdal Avatar Tone Hannisdal
  09/08/2020
 • positive review  Fantastisk plass! Vi var her i to dager og hadde det heilt topp! Her er alt man trenger og nydelig utsikt å våkne til! Anbefales 😊

  Kristine Leikanger Avatar Kristine Leikanger
  06/08/2020

  positive review  så herlig tilrettelagt plass for å slappe av! vi storkoste oss!

  Marit Kristiansen Avatar Marit Kristiansen
  24/07/2020

  positive review  Vi har hatt et fantastisk opphold på Grautneset, en unik opplevelse å være her😍🌅🙌🏻 Tusen takk for super service!

  Lisa Eikrem Avatar Lisa Eikrem
  19/07/2020

  positive review  Nydelig opphold på et fantastisk sted. Destinasjonen har tenkt «på alt», og det er lagt til rette for å kose seg. Flotte fasiliteter, med velutstyrt kjøkken, dusj/toalett og god seng. Helt nydelig utsikt, både fra badestamp, terrasse og senga. Vi kommer garantert tilbake ved en senere anledning!

  Ida Wang Soleim Avatar Ida Wang Soleim
  16/07/2020

  positive review  Magisk sted og beliggenhet ❤️ Fantastisk opphold ❤️ Her fant vi roen med en gang 🙏 Nydelig utsikt og solnedgang fra badestampen kl 23:50 🤩 Super mottakelse og alt tilrettelagt for ett flott opphold 💐 Anbefales på det sterkeste 😊 Tusen takk for oss 😍 Mvh familien Harstad

  Gry Harstad Avatar Gry Harstad
  21/06/2020

  positive review  Dersom man skal prøve glamping er Grautaneset absolutt verdt et besøk! Nydelig utsikt, lav puls, ro og fred i sjela. Frister til gjentagelse. Takk for oss!

  Tone Hannisdal Avatar Tone Hannisdal
  09/08/2020