Omtaler
Omtaler

Omtaler

 • positive review  Fantastisk flott plass, anbefales på det sterkeste 👍

  Geir Ove Larsen Avatar Geir Ove Larsen
  27/09/2020

  positive review  En fantastisk fin plass. Anbefales på det sterkeste. Er du i tvil? book nå! Fantastisk service. Veninna mi fikk migrene og ingen av oss hadde smertestillende tilgjengelig. Verten kom med paracet på 15 min. Nydelig utsikt og helt fantastisk å legge seg ned i stampen.

  Mali Ranum Grande Avatar Mali Ranum Grande
  27/08/2020

  positive review  fantastisk plass, anbefaler på det sterkeste 🥰

  Line Frances Edøy Avatar Line Frances Edøy
  26/08/2020

  positive review  En fantastisk sted. Og for en service. Vi kommer helt klart tilbake😃 Hilde og Eirik fra moss

  Hilde Aase Avatar Hilde Aase
  25/08/2020

  positive review  Kjempe flott plass med muligheter både for fjelltur, fiske og soling på svaberg ☀️ Nydelig utsikt og solnedgang. Gode fasiliteter for å lage mat og godt lagt tilrette for kos og avslapping 😊. Tusen takk for oss - vi kommer gjerne igjen!

  Marianne Frøland Avatar Marianne Frøland
  22/08/2020

  positive review  For en fantastisk plass! 😊 Unik beliggenhet, badestamp, utsikt, gode senger, super service og alt man trenger. Bare å nyte 🥰 Selv uten spektakulære solnedganger er denne plassen til å miste pusten av 😊 Her kan man virkelig lade batteriene og få masse energi. Og veldig gøy å låne båt og fiskestang og få masse (store) fisk. 😉 takk for oss. Det var en superfin plass og vi kommer gjerne igjen!

  Siv Rudiløkken Smith Avatar Siv Rudiløkken Smith
  14/08/2020
 • positive review  Dersom man skal prøve glamping er Grautaneset absolutt verdt et besøk! Nydelig utsikt, lav puls, ro og fred i sjela. Frister til gjentagelse. Takk for oss!

  Tone Hannisdal Avatar Tone Hannisdal
  09/08/2020

  positive review  Fantastisk plass! Vi var her i to dager og hadde det heilt topp! Her er alt man trenger og nydelig utsikt å våkne til! Anbefales 😊

  Kristine Leikanger Avatar Kristine Leikanger
  06/08/2020

  positive review  så herlig tilrettelagt plass for å slappe av! vi storkoste oss!

  Marit Kristiansen Avatar Marit Kristiansen
  24/07/2020

  positive review  Vi har hatt et fantastisk opphold på Grautneset, en unik opplevelse å være her😍🌅🙌🏻 Tusen takk for super service!

  Lisa Eikrem Avatar Lisa Eikrem
  19/07/2020

  positive review  Nydelig opphold på et fantastisk sted. Destinasjonen har tenkt «på alt», og det er lagt til rette for å kose seg. Flotte fasiliteter, med velutstyrt kjøkken, dusj/toalett og god seng. Helt nydelig utsikt, både fra badestamp, terrasse og senga. Vi kommer garantert tilbake ved en senere anledning!

  Ida Wang Soleim Avatar Ida Wang Soleim
  16/07/2020

  positive review  Magisk sted og beliggenhet ❤️ Fantastisk opphold ❤️ Her fant vi roen med en gang 🙏 Nydelig utsikt og solnedgang fra badestampen kl 23:50 🤩 Super mottakelse og alt tilrettelagt for ett flott opphold 💐 Anbefales på det sterkeste 😊 Tusen takk for oss 😍 Mvh familien Harstad

  Gry Harstad Avatar Gry Harstad
  21/06/2020