Domen på Grautaneset

Sjekk først hvilke datoer som er ledig i oversiktskalenderen nedenfor (grønn farge betyr at dato er ledig). Velg deretter ønsket ledige innsjekking/utsjekkingsdato, trykk på knappen «søk». Velg overnattingssted og eventuelle tillegg du ønsker. Klikk så på knappen «neste steg» for å gå videre til betalingssiden.

50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. 
Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 7 dager før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert.
Ved avbestilling senere enn 7 dager før ankomst, beholder vi depositumet. Avbestiller du 2 dager før eller ikke møter , må hele beløpet betales.

Det kan være ulike regler om du har bestilt via andre kanaler enn nettsiden. Gavekort refunderes ikke.

Litt om oppholdet

Domen på Grautaneset byr på en naturopplevelse litt utenom det vanlige hvor dere kan senke skuldrene og slappe av. Her er det ingen naboer, men utsikt, natur og solnedgang som mange sier de ikke har opplevd maken til. Domen er beregnet for to voksne, men sovesofaen kan også benyttes dersom dere er flere som ønsker å være med på denne særegne naturopplevelsen hvor fjell møter hav.

Det er mulig å bestille mat og drikke som står i kjøleskapet ved ankomst. Noen velger å ta med egen mat som kan kjøpes på butikken om lag et kvarters kjøring fra Domen. Dere har også tilgang på fiskestenger, fangsten kan tilberedes på grillen eller i stekepannen på kjøkkenet.

Ved ankomst er badestampen fylt opp med varmt vann, og dere kan kose dere langt inn i de sene nattetimer. Domen har også vedovn som kan benyttes om det er kjølig vær. 

Domen har eget kjøkken med kokemuligheter og kjøleskap. Toalett og dusj  finnes også på stedet.

Det er dessverre ikke lov til å ta med seg dyr til Grautaneset, men det finnes et hundepensjonat 10 minutter unna med bil:
VEISET HUNDEPENSJONAT

Gjester har egen parkeringsplass, men det er ca 200 meter å gå på skogssti for å komme fram til Domen.

Domen på Grautaneset

Priser er pr døgn (innsjekk kl 14.00, utsjekk kl. 11.00)
  • 1 overnatting: 4.600,-
Populær

Sjekk gjerne videoen som Amalie Lundstad laget da hun var vår gjest

Du finner oss også her:

nb_NONorwegian