Domen på Grautaneset

50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. 
Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 5 dager før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert.
Ved avbestilling senere enn 5 dager før ankomst, beholder vi depositumet. Møter du ikke som avtalt, må hele beløpet betales.

Litt om oppholdet

Domen på Grautaneset byr på en naturopplevelse litt utenom det vanlige hvor dere kan senke skuldrene og slappe av. Her er det ingen naboer, men utsikt, natur og solnedgang som mange sier de ikke har opplevd maken til.

Domen er beregnet for to voksne, men sovesofaen kan også benyttes dersom dere er flere som ønsker å være med på denne særegne naturopplevelsen hvor fjell møter hav.

Det er mulig å bestille mat og drikke som står i kjøleskapet ved ankomst. Noen velger å ta med egen mat som kan kjøpes på butikken om lag et kvarters kjøring fra Domen. Dere har også tilgang på fiskestenger, fangsten kan tilberedes på grillen eller gassovnen inne i domen.

Ved ankomst er badestampen fylt opp med varmt vann, og dere kan kose dere langt inn i de sene nattetimer.

 

Det er dessverre ikke lov til å ta med seg dyr til Grautaneset, men det finnes et hundepensjonat 10 minutter unna med bil:
VEISET HUNDEPENSJONAT

Domen på Grautaneset

Priser er pr døgn (innsjekk kl 15.00, utsjekk kl. 12.00)
  • 1 overnatting: 3.800,-
  • 2-4 overnattinger: 3.200,- pr døgn
  • 5 overnattinger eller mer : 2.900,- pr døgn
  • Pris mat og drikke i kjøleskapet: 700,-
Populær

Sjekk gjerne videoen som Amalie Lundstad laget da hun var vår gjest

nb_NONorwegian