Speilet på Grautaneset

Sjekk først hvilke datoer som er ledig i oversiktskalenderen nedenfor (grønn farge betyr at dato er ledig). Velg deretter ønsket ledige innsjekking/utsjekkingsdato, trykk på knappen «søk». Velg overnattingssted og eventuelle tillegg du ønsker. Klikk så på knappen «neste steg» for å gå videre til betalingssiden.

50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. 
Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 7 dager før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert.
Ved avbestilling senere enn 7 dager før ankomst, beholder vi depositumet. Avbestiller du 2 dager før eller ikke møter , må hele beløpet betales.

Det kan være ulike regler om du har bestilt via andre kanaler enn nettsiden. Gavekort refunderes ikke.

En romantisk naturopplevelse

Speilet på Grautaneset byr på en naturopplevelse litt utenom det vanlige hvor dere kan senke skuldrene og slappe av. Her er det ingen naboer, men utsikt, natur og solnedgang som fra eventyrene.

 

Speilet har speilglassvindu i tre av rommets fire vegger. Vinduene har ikke innsyn, men dere har fullt utsyn innenfra. Speilet har følgende fasiliteter; dusj, badestamp, toalett, strøm fra egne solceller, elektrisk platetopp, grill, kjøleskap, minibar og alt dere trenger for et uforglemmelig opphold.

 

Det er mulig å bestille mat og drikke som står i kjøleskapet ved ankomst. Noen velger å ta med egen mat som kan kjøpes på butikken om lag et kvarters kjøring fra Speilet.

Ved ankomst er badestampen fylt opp med varmt vann, og dere kan kose dere langt inn i de sene nattetimer.

Sengen er oppredd og alt er lagt til rette for en uforglemmelig opplevelse.

Speilet er plassert i et meget bratt terreng, og anses som uegnet for små barn.

Det er dessverre ikke lov til å ta med seg dyr til Grautaneset, men det finnes et hundepensjonat 10 minutter unna med bil:
VEISET HUNDEPENSJONAT

 

Ønsker du å se mer? Se videoer her:

Speilet på Grautaneset

Priser er pr døgn (innsjekk kl 16.00, utsjekk kl. 13.00)
  • 1 overnatting: 5.700,-
Populær

Du finner oss også her:

nb_NONorwegian