Speilet på Grautaneset

50% av oppholdet betales på forhånd, resten betales ved ankomst. 
Kan du likevel ikke benytte deg av bestilte overnatting, vil vi gjerne vite dette 5 dager før ankomst – beløpet vil da bli fullt refundert.
Ved avbestilling senere enn 5 dager før ankomst, beholder vi depositumet. Avbestiller du samme dag eller ikke møter , må hele beløpet betales.

En romantisk naturopplevelse

Speilet på Grautaneset byr på en naturopplevelse litt utenom det vanlige hvor dere kan senke skuldrene og slappe av. Her er det ingen naboer, men utsikt, natur og solnedgang som fra eventyrene.

 

Speilet har speilglassvindu i tre av rommets fire vegger. Vinduene har ikke innsyn, men dere har fullt utsyn innenfra. Speilet har alle fasiliteter; dusj, badestamp, toalett, strøm fra egne solceller, elektrisk komfyr, grill og alt dere trenger for et uforglemmelig opphold.

 

Det er mulig å bestille mat og drikke som står i kjøleskapet ved ankomst. Noen velger å ta med egen mat som kan kjøpes på butikken om lag et kvarters kjøring fra Speilet.

Ved ankomst er badestampen fylt opp med varmt vann, og dere kan kose dere langt inn i de sene nattetimer.

Sengen er oppredd og alt er lagt til rette for en uforglemmelig opplevelse.

 

Speilet er plassert i et meget bratt terreng, og anses som uegnet for små barn.

 

Det er dessverre ikke lov til å ta med seg dyr til Grautaneset, men det finnes et hundepensjonat 10 minutter unna med bil:
VEISET HUNDEPENSJONAT

 

 

Speilet på Grautaneset

Priser er pr døgn (innsjekk kl 16.00, utsjekk kl. 13.00)
  • 1 overnatting: 4.900,-
Populær
nb_NONorwegian